Interconnect - een nationale speler in het hart van de Brainport regio

Interconnect

Met ruim 8.000 vierkante meter aan datacenterruimte, verdeeld over twee Tier 3-datacenters in Den Bosch en Eindhoven is Interconnect de grootste onafhankelijke datacenter- en cloudspeler in het zuiden van Nederland.  We zijn in ongeveer 30 jaar uitgegroeid tot specialist in cloud-, datacenter-, connectivity- en securitydiensten. Vanuit de Brainport-kennisregio bedienen wij nationale en internationale bedrijven op het gebied van hightech, healthcare, financiële dienstverlening (waaronder grootbanken) en telecom (waaronder Vodafone en Claranet).

Cloud – schaalbare resources en een transparant kostenstructuur  

Cloudtechnologie maakt een organisatie flexibeler. Daarom stappen steeds meer organisaties over. Daarbij moeten zij vaak lastige keuzes maken tussen allerlei oplossingen. Wij helpen hen hierbij als een volledig onafhankelijke datacenter- en cloudleverancier. Voor ons draait het om het vinden van de beste cloudoplossing voor iedere workload.  

Meer weten over onze cloudoplossingen? 

Datacenter – uw data en applicaties maximaal beschikbaar en beschermd 

Zonder een betrouwbare en veilige IT-infrastructuur staat een organisatie stil. U vergroot die betrouwbaarheid en veiligheid door te kiezen voor hosting van uw data en applicaties in één van onze datacenters. Onze eigen Tier 3-datacenters in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven zijn goed voor in totaal 6.800 vierkante meter aan datacentervloeroppervlakte.  

 Meer weten over ons datacenteraanbod?  

Connectivity – optimale beschikbaarheid 

Als het gaat om connectivity moet u verschillende keuzes maken. Die hangen sterk af van uw eisen en wensen, de branche waarin u actief bent en uw specifieke processen. Duidelijk is dat alles begint met een onafhankelijk advies. Wij geven dit advies en zorgen ervoor dat u altijd een oplossing krijgt die exact aansluit bij uw situatie.  

Meer weten over onze connectivitydiensten? 

Security – hoe houdt u uw data en applicaties veilig?  

Cybercriminaliteit is één van de grote bedreigingen als het gaat om uw bedrijfsvoering. Een succesvolle aanval op uw IT-omgeving zorgt al snel voor grote schade. Daarom kunt u niet zonder een pakket van solide en betrouwbare securitydiensten. Wij bieden als onafhankelijk datacenter- en cloudleverancier een breed pakket aan van hoogwaardige securityoplossingen. Van anti-DDoS tot managed Firewall en van online backup tot een IP-Virtual Private Network.  

Meer weten over onze securitydiensten? 

Onze aanpak

Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak: elke klant heeft een eigen vaste contactpersoon en we werken niet met een anonieme helpdesk, maar met specialisten die de klanten kennen. Werken met Interconnect betekent werken met het best opgeleide datacenterteam van Nederland met certificeringen op het gebied van CDCP, CDCS, CTDC en CDFOM.

Cookies

to watch this video