De logische vervolgstap van uw digitale toekomst

Met de bewezen, betrouwbare datacenter- en clouddiensten van Interconnect maakt u uw IT-infrastructuren toekomstbestendig. De diensten van Interconnect betekenen voor elke organisatie de basis van een rotsvast IT-fundament. 

Of u nu met uw volledige on-premise serverpark naar een uitwijklocatie zoekt of de migratie naar de cloud overweegt: met betrouwbare oplossingen en met betrokken, bevlogen medewerkers van Interconnect is uw bedrijf verzekerd van een zorgeloze, digitale toekomst. 

Hoofdkantoor en datacenter
 • Een ervaren fundament. Interconnect is een bewezen datacenter- en cloudprovider. In de ongeveer 30 jaar dat de organisatie bestaat, heeft het een uitgebreid trackrecord opgebouwd met tevreden klanten als Vodafone en AWVN.
   
 • Een familiebedrijf. Dat betekent wel wat, want de keuzes die we maken zijn veelal op continuïteit gericht. Geen korte termijn visie, maar een visie die berust is op het behalen van de hoogste betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening.  
   
 • Eigen connectiviteitsnetwerk. Interconnect beschikt over eigen glasvezelringen. Datacenter Den Bosch en Datacenter Eindhoven staan door twee geografisch gescheiden glasvezelnetwerken met elkaar in verbinding. Daarnaast zijn er in beide steden uitgebreide glasvezelringen beschikbaar. 
   
 • Klaar voor de toekomst. Onze datacenters draaien op 100% Nederlandse, groene stroom. Het nieuwe hoofdkantoor en datacenter zijn voorbereid om in 2030 CO2-neutraal te opereren.  En, onze beide locatie(s) zijn zo geprepareerd, dat zij in staat zijn om restwarmte uit te koppelen.
   
 • Best of both worlds. De wereld is hybride. Ook die van Interconnect. Interconnect beschikt over uitgebreide colocatie- en cloudmogelijkheden. Die zijn in combinatie met elkaar of los van elkaar af te nemen. U kiest welke combinaties het beste passen bij uw digitale uitdagingen. 
Server Interconnect